• slide01
  • zzp
  • slide02
  • slide04

boekhouding

zzp

advies

salarisadministratie

Kinderopvang pluk

Boekhouders die meedenken!40

Wij zijn een kleinschalig kinderdagervblijf dat al vanaf het begin met raad en daad wordt bijgestaan door Paul van Leeuwen en Cor Dijkman. Er wordt niet alleen zorggedragen voor de belastingaangifte, maar ze denken ook mee over mogelijke veranderingen / verbeteringen binnen ons bedrijf. Voor een heleboel vragen buiten de aangifte doen kunnen wij ook bij hen terecht. Kortom een veelzijdig bedrijf wat meedenkt!

Pluspunten: Meedenken, goede bereikbaarheid, snelle en duidelijke antwoorden 
Verbeterpunten: Geen

Christian Kok Mediaproducties

Ze weten echt alles!45

Heel fijn als je bij een administratie kantoor bent die ook echt alles weet. Freecon springt overal op in en zonder dat je een vraag had hebben zij een slimme regeling toegepast.

Hoe vaak komt het niet voor dat je bij een verjaardag te horen krijgt dat je boekhouder niet die ene regeling op je belasting aangifte heeft toegepast?

Wat je niet weet kun je ook niet vragen. Freecon beantwoord vragen die je niet wist te stellen.

Prima sfeer en veel verstand van administraties en belasting aangiftes.

Zeer tevreden

Pluspunten: Verstand van alle regelingen

Nick Teunissen

Startende ondernemer45

Als jonge startende ondernemer heeft Freecon mij vanaf de eerste ontmoeting uiterst professioneel en behulpzaam op weg weten te helpen. Bijzonder fijn is dat naast de vakkundige hulp, de lijntjes bij Freecon erg kort zijn. Vragen worden zeer snel opgepakt en aangepakt. Men staat klaar met advies, raad en daad, is meer dan goed in staat om het beroepsveld alsmede de cijfers en belastingen voor de ondernemer overzichtelijk en transparant te maken. Freecon ontneemt aanstormende ondernemer de angst om door de bomen het bos niet meer te zien en enthousiasmeert hen om te 'doen'! Kortom; Freecon is een absolute must voor iedereen die zich bezig houdt met ondernemen.

Pluspunten: Professionaliteit, korte lijnen, daadkrachtige en doortastende aanpak van zaken 
Verbeterpunten: geen

Hans Verlaan

Uitstekende service50

Als startende ondernemer ben ik een paar jaar geleden bij Cor Dijkman van terecht gekomen. Hij toonde zich direct betrokken en heeft mij vanaf het allereerste begin goed geholpen met zowel het goed opzetten van de boekhouding, mij te leren wat ik zelf eenvoudig kan doen om kosten te besparen en enthousiast te maken voor actieve acquisitie. Zijn uitspraak "het werk ligt op straat, maar je moet het wel zelf ophalen" heeft mij heel veel extra business opgeleverd.
Ook is Freecon in staat om fiscaal het maximale er uit te halen. Kortom een prima kantoor met een prima prijs/kwaliteit verhouding en ik hoop nog lang van de diensten van Cor en zijn medewerkers gebruik te mogen maken.

Pluspunten: betrokken, enthousiast, deskundig

Mare

Prima service!45

Ik ben het van harte eens met alle lovende uitingen over Freecon. Wat ik echt leuk vind is dat wanneer je na een jaar langs komt ze je naam nog weten, maar ook waar je het de laatste keer over hebt gehad! En de service is verder ook geweldig. Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Het geeft rust als je weet dat jouw belastingzaken goed afgehandeld worden door een professional. Tot volgend jaar!

Pluspunten: Zeer veel persoonlijke aandacht en service

Feestverhuur Het Gooi

Prima keuze40

Als verhuurbedrijf van feestartikelen en partybenodigdheden waren wij op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner om onze administratie over te nemen. Verder was een belangrijke overweging bij het maken van de uiteindelijke keuze of er buiten het noodzakelijke advies ook meegedacht wordt in de bedrijfsvoering. Onze vof is sterk groeiende en bij groei horen evaluaties en worden plannen doorlopend bijgesteld.Freecon heeft tot op heden bewezen verder te kijken dan naar de uitvoering van de administratie. Gevraagd en ongevraagd kan advies worden ingewonnen en zal dat worden gegeven.Kortom, voor onze onderneming een prima keuze.

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Freecon Administratie en Belastingadvies
Olivier Bruyneelstraat 27 // 1363 LP Almere
Kvk. 51597896 Btw.nr. NL 8500.90.805B.01
Mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06 108 59 307